В Италия: Десподов, какъв глупак на "Уембли"...


В Италия: Десподов, какъв глупак на "Уембли"...
Снимка: Getty Images/Guliver

27457 0

Медия в Италия се възмути от опита на Кирил Десподов да спечели дузпа за България при разгромната загуба от Англия на "Уембли" в евроквалификация снощи. Както е известно, крилото е собственост на италианския елитен Каляри, но през лятото премина под наем в австрийския Щурм (Грац). Снощи той влезе като резерва при тежката загуба на националите ни.

Десподов бе пуснат в игра в 67-ата минута на мача, а в 75' падна в наказателното поле на англичаните в опит да издейства дузпа за своя отбор. Съдията подмина този момент. Италианското издание centotrentuno.com нарече българския национал "глупак", заради ситуацията.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ МОМЕНТА ТУК.

"Десподов, какъв глупак на "Уембли"...Влязъл като резерва в 67', играчът стана главен герой на симулация в наказателното поле на англичаните, което предизвика освиркване и подсмиване от страна на публиката на домакините. Българинът се опита да спечели дузпа в 75', като се гмурна при най-малкото докосване на защитник", пише centotrentuno.com. Вижте коментарите на три водещи английски издания за отбора ни в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички