Спешни промени в националния отбор: Балъков повика двама нови


Спешни промени в националния отбор: Балъков повика двама нови
Снимка: Getty Images/Gulliver

4237 0

Националният селекционер Красимир Балъков бе принуден да извърши две рокади в състава си за предстоящите евроквалификации срещу Черна гора и Англия. Двама от основните ни футболисти в отбрана - Страхил Попов и Васил Божиков, са контузени, а това наложи те да бъдат заменени.

На тяхно място са повикани Георги Терзиев от Лудогорец и футболиста на Арда Деян Лозев. "Две промени бяха направени в състава на мъжкия национален отбор преди двубоите с Черна гора и Англия. На местата на контузените Страхил Попов и Васил Божиков треньорският щаб повика Георги Терзиев от Лудогорец и Деян Лозев от Арда. Двамата ще стартират подготовка с останалата част от тима в Национална футболна база "Бояна" днес", гласи съобщение на официалната страница на БФС.

Още вчера Балъков информира, че Попов и Божиков са с травми и има сериозни притеснения дали ще могат да вземат участие в предстоящите два мача. Националният селекционер спомена и още две имена, които са под въпрос за евроквалификациите, но за момента те остават в отбора.

България гостува на Черна гора в петък, докато мачът с Англия е в понеделник. И двата мача са с начален час 21:45, като ще може да ги проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички