Робен за мача с България: Ще се забавлявам на терена


Робен за мача с България: Ще се забавлявам на терена
Снимка: Getty Images/Guliver

6193 0

Звездата на холандския национален отбор по футбол Ариен Робен коментира, че ще се забавлява в предстоящата среща с България утре вече от 21:45 часа на стадион "Васил Левски".

Робен бе контузен, но се очаква да вземе участие в срещата като титуляр.

„Имам добро предчувствие за мача с България. До събота има време, но не се притеснявам от контузията, която имах. Готов съм за игра. Не съм сигурен, че съм по-силен от всякога, но се чувствам много добре. Дано избегна травмите за дълго време. Срещу България ще се забавлявам и ще опитам да дам най-доброто от себе си“, коментира крилото на холандците.

В лагера на Холандия цари оптимизъм и заради новите момчета, които се присъединиха към националния отбор по време на този квалификационен цикъл.

Уесли Снайдер, капитанът на Холандия, засипа с похвали 17-годишния Матис де Лигт от „Аякс“. Защитникът получи повиквателна за двубоя, както и за контролата с Италия на 28 март.

„Лигт може да е едва на 17-години, но изглежда като на 27 – каза Снайдер. – Когато видите неговият нюх към играта и физическото му състояние, ще забравите за неговата възраст."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички