Първо препятствие за националите ни през 2018 година


Първо препятствие за националите ни през 2018 година
Снимка: БГНЕС

2271 0

Националният отбор на България приема днес Босна и Херцеговина в първи двубой за 2018 година.Контролата ще се играе на стадион "Лудогорец Арена" в Разград от 19 часа, като очакванията са трибуните да са пълни. 

Макар и да е приятелска среща, то тя не е никак без значение за националите ни, тъй като с него започва поредния цикъл, в който ще се опитаме да се класираме на голям футболен форум - Евро 2020. Този път шансът за това е още по-сериозен, след като бе създаден новият турнир на УЕФА Лига на нациите, който започва след 5 месеца - през септември. Там трикольорите са в група със Словения, Норвегия и Кипър. 

Трикольорите завършиха с победа над Саудитска Арабия с 1:-календарната 2017 година и ще искат да затвърдят добрите впечталения.  В лагера на босненците въпросът бе основно около това дали ще играе звездата Един Джеко или не. Първоначално се появи информация, че Ромапредпочита да не играе звездата им, но на пресконференцията селекционерът на гостите Роберт Просинечки не потвърди тези очаквания и вероятно Джеко ще играе, та макар и малко като минути. Днешният двубой ще е под №11 за Петър Хубчев начело на България (4 успеха, 1 равен, 5 загуби, при голова разлика 11:16).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички