Петър Хубчев разкри кои са двамата най-добри в националния отбор


Петър Хубчев разкри кои са двамата най-добри в националния отбор
Снимка: БГНЕС

3160 0

Селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев говори пред медиите преди заминаването на "лъвовете" за Кипър. Специалистът разкри разочарованието си, че двамата най-добри в представителния ни тим в момента според него - Пламен Илиев и Кирил Десподов, няма да играят в предстоящите два мача от турнира Лига на нациите.

“Радвам се, че стана като традиция да отговарям на подобни въпроси - че работата беше доста концентрирана и сериозна. Смея да кажа, че сме постигнали нещо с този отбор. Разчитаме на колектива и това, че отсъстват някои, дава възможност на другите да играят. Може би отсъстващите са най-добрите в момента в България с тези качества. Но другите също притежават качества”, заяви Петър Хубчев.

Вратарят на България бе освободен от лагера преди мача с Кипър, тъй като не е напълно възстановен от травмата, която получи при поражението от Норвегия в Осло с 0:1. Часове след това и звездата на ЦСКА напусна подготовката, като той също е с контузия, която ще му попречи да играе в мачовете.

ПСВ НЕ СПИРА ДА НАСТОЯВА ЗА КИРИЛ ДЕСПОДОВ

Преди изиграването на мачовете с Кипър и Словения, отборът на Петър Хубчев е на втората позиция с 9 точки. Със същия актив, но с по-добра голова разлика са норвежците. Кипър е трети с четири точки, а словенците са последни с един пункт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички