Пакетният билет за домакинските мачове на България вече се продава и на касите на "Васил Левски"


Пакетният билет за домакинските мачове на България вече се продава и на касите на "Васил Левски"
Снимка: GettyImages/Guliver

2141 0

В резултат на големия зрителски интерес към пакетната промо оферта, даваща възможност на привържениците да наблюдават домакинските мачове на България през 2019-а с над 50-процентова отстъпка, Българският футболен съюз предоставя допълнителния шанс за закупуване на пакетен билет в цялата мрежа на партньорите на централата от Eventim.

От днес, 20 март, четворният билет ще бъде достъпен и на касите на Националния стадион "Васил Левски", като опцията Print@Home (за пазаруване онлайн) продължава да бъде актуална. С нея привържениците ще могат да резервират желаното от тях място на стадиона, а билетът им ще бъде отчетен на входовете както чрез смарт устройство (мобилен телефон/таблет), така и на хартиен носител.

Пакетният билет важи за домакинските мачове на България срещу Черна гора (22 март), Косово (10 юни), Англия (14 октомври) и Чехия (17 ноември), а цените са както следва:

Сектори Б и Г – 24 лв.

Сектор В – 60 лв.

Сектор А – 80 лв.

ВИП 2 категория – 200 лв.

ВИП 1 категория – 600 лв.

Закупувайки пакетен билет, запалянковците също така получават и еднократна 10-процентна отстъпка в официалния онлайн магазин на националния отбор – www.bfunion.shop. За целта те трябва да въведат уникалния номер на баркода на билета си в полето „купон за отстъпка“. Закупуването на два билета ВИП 1 категория пък осигурява безплатен пропуск за паркинг на Националния стадион.

Броени дни преди двубоя с Черна гора националите ни получиха тежък удар, след като един от основните играчи отпадна от състава - ето кой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички