Още един ключов футболист на България получи травма преди мачовете с Парагвай и Чехия


Още един ключов футболист на България получи травма преди мачовете с Парагвай и Чехия
Снимка: БГНЕС

3396 0

Лошите новини преди дебюта на Георги Дерменджиев начело на националния отбор по футбол продължават да се увеличават. Намиращият се в отлична форма Кирил Десподов е получил травма по време на първото занимание на тима в понеделник и почти гарантирано изпуска битката с Парагвай в приятелски мач в четвъртък вечер на стадион "Васил Левски". 

Звездата на Щурм (Грац) се е сблъскал със съотборник по време на двустранна игра и на връх 23-ия си рожден ден е получил травма, която поставя под въпрос участието му дори в сблъсъка срещу Чехия, който е последен от европейските квалификации за България. Решението дали той ще играе в последния рунд от квалификациите ще бъде взето преди последната тренировка на тима преди мача с чехите. 

Срещ Парагвай обаче неучастието му е на 99% сигурно, тъй като никой в щаба на България не иска да рискува дългосрочното здраве на Десподов. Както е известно, той дълго време не игра официални мачове в Каляри, където беше измъчван и от мускулни травми, а напоследък намира формата си под ръководството на Нестор ел Маестро в Щурм (как се представя там - четете в този материал). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички