Най-добрата футболистка: Наказанието за България трябваше да е крайно и болезнено

Обявената за най-добра футболистка от FIFA - Меган Рапино, стана поредният, коментирал расисткия скандал, който засегна България. Според 34-годишната американка, наказанието за нашата страна е меко казано недостатъчно, а е трябвало да бъде крайно и болезнено.

"Няма да приемем подобно нещо (расизъм) в нашата игра. Ако бъдеш уличен в расизъм, наказанието трябва да е до живот. Имам предвид 65 000 паунда (толкова е наказанието за България) е абсурдна шега. За мен, наказанието трябва да е изключително крайно и да е болезнено за отбора, за федерацията" - заяви Рапино.

Лъчо Танев: Расисткият скандал на България - Англия беше инсцениран

Футболният агент Лъчезар Танев изрази мнение, че расисткият скандал по време на мача България – Англия е инсцениран и поръчков. Той допълни...

Тя допълни, че футболистите трябва да вземат пример от Рахим Стърлинг, който бе сред най-активните срещу случилото се. Преди дни, пък, футболист на Уотфорд, играл по-рано за Лудогорец, сподели, че в България расизмът е много по-голям, отколкото в Англия. Вижте цялото му изказване - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!