Марселиньо отпада за мачовете на националния отбор


Марселиньо отпада за мачовете на националния отбор
Снимка: БГНЕС

2238 0

Звездата на Лудогорец Марселиньо почти сигурно отпада от състава на националния отбор за мачовете срещу Чехия и Косово от евроквалификациите, пише "24 часа". Бразилецът получи контузия в адуктора по време на дербито с Левски, която може да го извади от игра за няколко седмици.

Това означава, че той ще пропусне и двубоите с Ботев (Пд) и Черно море, оставащи до края на първенството. В Пловдив Стойчо Стоев няма да може да разчита и на наказаните Драгош Григоре и Абел Анисе, които получиха червени картони в мача с Левски (1:1).

Аут до края на сезона е и крилото Вандерсон. Успокоението идва от факта, че рядко играе силно в мачовете срещу Лудогорец, като двата отбора доста често си разменят и футболисти. Разградчани водят с точка на ЦСКА два кръга преди края на първенството и още са фаворити за осмата си поредна титла в Първа лига. Припомнете си всички повикани в националния тим от Красимир Балъков в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички