Малинов призна, че в отбора са останали шокирани от решението на Ивелин Попов

Националът на България Кристиян Малинов бе доволен от победата срещу Чехия, но и отправи специална молба след двубоя. А именно националите ни получат повече време, за да се докажат, а не толкова критика.

"Чакахме тази победа много време. Беше тежко, толкова двубои да няма победа. Днес се преборихме, от психологическа гледна точка беше трудно, защото това ни тежеше много. Радвам се, че успяхме да ги победим", каза Малинов.

България сложи край на тежка серия и изпрати с победа Ивелин Попов

Националният ни отбор по футбол постигна първа победа в квалификациите за Евро 2020. Пред празния стадион "Васил Левски" България победи с 1:0 Че...

"Критиките от една страна са заслужени, нормално е. Просто искам да помоля за малко повече позитивизъм и да не се трупа напрежение след всяка загуба или равенство. Това вреди на всички ни, не можем да покажем пълния потенциал на отбора. Наистина се надявам да се представим добре в баражите и да зарадваме цяла България. Изключително изненадващо бе решението на Ивелин, защото не знаехме и от нищо го изтърси на пресконференцията. Той прави разликата на терена с качествтата си и лидерските си умения и се надявам той да остане", заяви още той пред БНТ.

А какво заяви Георги Дерменджиев след първата ни победа в квалификациите за Евро 2020 - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!