Малинов призна, че в отбора са останали шокирани от решението на Ивелин Попов


Малинов призна, че в отбора са останали шокирани от решението на Ивелин Попов
Снимка: БГНЕС

2286 0

Националът на България Кристиян Малинов бе доволен от победата срещу Чехия, но и отправи специална молба след двубоя. А именно националите ни получат повече време, за да се докажат, а не толкова критика.

"Чакахме тази победа много време. Беше тежко, толкова двубои да няма победа. Днес се преборихме, от психологическа гледна точка беше трудно, защото това ни тежеше много. Радвам се, че успяхме да ги победим", каза Малинов.

"Критиките от една страна са заслужени, нормално е. Просто искам да помоля за малко повече позитивизъм и да не се трупа напрежение след всяка загуба или равенство. Това вреди на всички ни, не можем да покажем пълния потенциал на отбора. Наистина се надявам да се представим добре в баражите и да зарадваме цяла България. Изключително изненадващо бе решението на Ивелин, защото не знаехме и от нищо го изтърси на пресконференцията. Той прави разликата на терена с качествтата си и лидерските си умения и се надявам той да остане", заяви още той пред БНТ.

А какво заяви Георги Дерменджиев след първата ни победа в квалификациите за Евро 2020 - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички