Кога и къде да гледаме мача Кипър - България?


Кога и къде да гледаме мача Кипър - България?
Снимка: Getty Images/Guliver

5608 0

Националният ни отбор по футбол излиза тази вечер за своя пети мач от груповата фаза на турнира Лига на нациите. "Лъвовете" гостуват на състава на Кипър, като двубоят може да се окаже от изключителна важност за крайното подреждане в групата.

Преди изиграването на петия кръг българите се нареждат на второ място в групата, като са с равен брой точки (9) с лидера Норвегия, но с по-слаба голова разлика. Кипър от своя страна заемат третото място в подреждането с актив от 4 точки. Четвърти в групата е съставът на Словения със само една спечелена точка.

През миналия месец "лъвовете" успяха да се наложат над Кипър с резултат 2:1 на стадион "Васил Левски", след като направиха пълен обрат в срещата. Тогава точни за победата бяха Кирил Десподов и Тодор Неделев.

Двубоят ще се изиграе в град Никозия, на стадион "ГСП", който се ползва и от един от грандовете в Кипър - Апоел. Началният час на двубоя между България и Кипър е 21:45 часа, като ще бъде излъчван пряко по БНТ 1. За тези от вас, които нямат тази възможност, могат да проследят двубоя НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички