Капитанът на България: Стига, не сме толкова слаби!


Капитанът на България: Стига, не сме толкова слаби!
Снимка: БГНЕС

4812 0

Капитанът на националния отбор Светослав Дяков се изказа оптимистично преди утрешния мач срещу Франция на "Стад дьо Франс". Според полузащитника той и колегите му имат шансове срещу селекцията на Дидие Дешан. Дяков се надява на положителен резултат срещу европейските вицешампиони.

"Настроението в отбора е добро, каквото трябва да бъде за всеки мач. Носим националната фланелка все пак. Знаем срещу какъв отбор излизаме. Надявам се да излезем с положителен резултат утре, във футбола всичко е възможно. С много себераздаване и с малко спортен шанс това може да се случи. В отбора едва ли нещо е различно в отношението между момчетата. Промяната е, че имаме нов старши треньор. Подходим ли с амбиция и желание, можем да постигнем нещо. Сигурен съм, защото не сме толкова слаби футболисти", каза капитанът на "лъвовете".

ДЕШАН СИ ЗАГУБИ ПАМЕТТА - НЕ ПОМНИ ДА Е ПАДАЛ ОТ...

"Надявам се да продължим доброто ни представяне срещу силните отбори. Може би срещу отборите от нашия ранг това, че трябва да спечелим, ни затормозява. Нормално е срещу силните отбори да сме мотивирани. Надявам се да покажем нужната агресия и борба по терена срещу Франция. Това е нашето оръжие, няма какво да се заблуждаваме", добави Дяков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички