Холандските медии: Слабаци! Холандия е пародия на футбола


Холандските медии: Слабаци! Холандия е пародия на футбола

5457 0

Холандските медии съсипаха от критики "лалетата" заради загубата от България с 0:2 в световна квалификация.

Авторитетният "Телеграаф" не пожали играчите за слабото им представяне, но посочи като главен виновник за поражението треньора Дани Блинд.

"Изправени сме пред опасността да пропуснем втори пореден голям форум. След загубата тази вечер имаме пет мача, за да се измъкнем от наистина тежка ситуация. Нуждаем се от чудо, ако искаме да стигнем до финалите на Мондиал 2018. Изоставаме от Франция и Швеция, а позволихме и на България да ни задмине. Дани Блинд е близо до втори голям провал. Той сбърка с прибързаното включване на 17-годишния Матайс Де Лигт, оставяйки опитния Стефан Де Врай на пейката. Решение, заради което впоследствие се опарихме... на два пъти", пише изданието. 

"Телеграаф" пише, че селекционерът Дани Блинд е застрашен от уволнение, а снощната загуба е накарала част от феновете да скандират "Блинд аут!" след последния съдийски сигнал.

"Холандия е пародия на футбола!", изригна изданието "Фолкскрант". 

"Слабаци", гласеше коментарът на Parool. "Холандия изглежда ще се прости с второ поредно голямо състезание, след като за първи път в историята си допусна изоставане от 0:2 за по-малко от четвърт час в световна квалификация. А най-младият ни дебютант от Втората световна война насам беше твърде слаб и разкрит от Спас Делев", допълва изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички