Дерменджиев продължава да води разговори с Попето за завръщане в националния


Дерменджиев продължава да води разговори с Попето за завръщане в националния
Снимка: БГНЕС

2568 0

Националният селекционер на България Георги Дерменджиев призна, че е водил и предстои да води още разговори с Ивелин Попов относно неговото завръщане в националния отбор.

"Има разговори с Ивелин Попов и ще има още разговори. Аз съм разговарял с него. След контролата с Беларус отново ще разговаряме с него. Вие знаете, че като световна практика има много играчи, които са изявявали такава позиция, а след това има и връщане. Това е нормално. Аз лично мисля, че може да се случи. Ивелин е момче, което си държи на думата, но ще имаме финален разговор и ще знаете и вие", каза Дерменджиев.

"Не мога да обещавам нищо свързано с класиране на Европейско първенство. Феновете искат това да се случи, но нашата отговорност е много голяма. Вярвам, че те ще дойдат и ще подкрепят отбора. Искам да видя класиран национален отбор, колко ще е променен вие ще кажете. Напрежение винаги е имало, макар че го смятаме за мъртъв сезон. Нашата работа е много", допълни още той.

А кои са причините, поради които Ивелин Попов се отказа от националния отбор - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички