Бодуров: Мачът с Норвегия е финал за нас, ще има много джаскане


Бодуров: Мачът с Норвегия е финал за нас, ще има много джаскане
Снимка: Иван Йочев

1734 0

Защитникът на националния отбор на България Николай Бодуров говори преди заминаването си за Норвегия. Във вторник "лъвовете" ни ще играят срещу норвежците, а при победа ще си затвърдят първата позиция в групата. 

"Надявам се да стане 4 от 4, никой не мисли за хикс или да пазим резултата, ще видим какво ще покаже играта ни. Имахме един ден, но мисля, че сме подготвени. Играхме срещу тях, познаваме се. Излизаме и ще трябва да покажем играта си.

Не сме по-спокойни, защото знаем, че това ни се явява като финал и може да решим групата още с този мач. Не сме спокойни, докато не стане ясно всичко", сподели Бодуров. 

"Всяка една победа ти увеличава увереността и самочувствието. Надявам се да играем още по-добре. Най-важното е да отговорим на битката и на физиката, всички знаем те какви са. Както се казва на футболен език, ще има голямо джаскане. Трябва да отговорим, ако искаме успех, както в София. 

ПЕТЪР ХУБЧЕВ ПЛАНИРА ПРОМЕНИ ЗА МАЧА С НОРВЕГИЯ

Няма да има много различно, ще са още по-агресивни, играят с дълги топки, ще иската още повече победата, но се надявам да ги изненадаме неприятно. С оглед точките те са най-добрият тбор, но е спорно между Норвегия и Словения. След нас, естествено", допълни още бранителят. 

Преди срещата с Кипър авторитетното издание The Guardian обърна специално внимание на Георги Петков и неговата повиквателна. Ето какво написаха за 42-годишния вратар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички