Звездашите пристигнаха у нас, но на кого му пука?


Звездашите пристигнаха у нас, но на кого му пука?

1515 0

Съперникът на Лудогорец в третия квалификационен кръг на Шампионска лига Цървена звезда кацна на българска земя на Летище Варна в ранния следобед в понеделник. Както е известно, първият сблъсък между двата тима на "Лудогорец Арена" е от 21:00 часа във вторник.

Излишно е да се подчертава колко важен е двубоят за двата тима - победителят със сигурност ще се класира поне за груповата фаза на Лига Европа, а и ще участва в плейофите на Шампионска лига, където ще може да се бори за истинска слава при най-силните отбори на континента.

Нито един журналист не посрещна Цървена звезда във Варна, което е сравнително странно, защото далеч по-голям бе интересът към съперника на Левски - Марибор - в доста по-ниска фаза на евротурнирите.

Само един футболен фен със сина си се интересуваше от сръбския гранд и пожела да попълни колекцията си от снимки с известни клубове.

Отборът на Звезда беше в отлично настроение. Първи се появи треньорът Миодраг Божович, а след него на две групи от терминала излязоха и футболистите, носещи слушалки.

Мачът с българския шампион от третия квалификационен кръг е на 26 юли от 21:00 ч в Разград. Реваншът е на 2 август на стадион "Райко Митич" в Белград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички