Звезда на Лудогорец отново затруднява Дерменджиев


Звезда на Лудогорец отново затруднява Дерменджиев

3007 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев няма да може да разчита на Сисиньо и за домакинството на Неф­тохимик. Двубоят е в неделя от 20:00 часа.

Бразилският бек все още продължава да се възста­новява от травма в глезена. Той получи контузията по време на гостуването на Ло­ко Пд (2:2) на "Лаута" в края на август. Оттогава 27-годишният защитник се готви по индивидуална програма, пише "Тема спорт".

Ман Сити, Фиорентина и Аякс гледаха Лудогорец

Първоначалните прогнози на лекарския щаб бяха, че той ще се възстанови до две сед­мици, но не се сбъднаха. В мо­мента Сисиньо продължава да се готви заедно с кондиционния специалист Серхио Марти, тъй като изпитва леки болки. Най-вероятно бившият играч на Сантос ще бъде готов за гостуването на Пирин в Благоевград, ко­ето е на 14 октомври от 20:00 часа.

До тогава Георги Дерменджиев остава без ни­каква алтернатива за пози­цията на крайните защитни­ци, тъй като Витиня скъса връзки на коляното и е аут за 6 месеца. Това означава, че титуляри срещу шейховете ще са Йордан Минев и Натанаел Пимиента. Вариант за поста отдясно, ако пър­вият има проблем, са Лукас Саша и Игор Пластун. Двама­та бяха пробвани от Дермен­джиев на тази позиция в 1/16-финала с Ботев Враца (4:0) за Купата на България.

 Очаква се в стартовите единайсет на Лудогорец утре да има доста промени, особено в атакуващ план.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички