Златински е в стрес, притеснява се за съпругата и детето


Златински е в стрес, притеснява се за съпругата и детето

9986 0

Христо Златински е в стрес и се притеснява за съпругата и детето си след катастрофата. Това разкри треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев. Халфът на разградчани претърпя тежка катастрофа в събота край Русе. Неговият джип беше ударен челно от движещ се насреща автомобил, който пък беше засечен от камион. В джипа BMW X5 заедно със Златински бяха бременната му съпруга Ваня и 4-годишното им дете. Те незабавно бяха откарани в болницата в Русе, където след обстойни прегледи бяха изписани. Съпругата на Златински е с прорезни рани, които са били зашити в болницата. Футболистът обаче продължава да е силно притеснен за състоянието на жена му, която очаква второто им дете.

"Не може да няма стрес след подобна неприятна случка, каза треньорът на Лудогорец пред Ринг тв. - Той се притеснява най-вече за съпругата и детето. Но е силен характер и ще го преодолее. Всички вече са по-добре".

Засега не е ясно дали Христо Златински ще може да играе в мача на Лудогорец с швейцарския Базел от Шампионската лига. Мачът е в сряда. Самият футболист настоява да се включи и да помогне на отбора си. Той е бил освободен от ръководството на тима след катастрофата, за да може да се прибере при семейството си. Златински обаче отказал и е продължил подготовката с отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички