За първи път в Разград Лудогорец няма да е фаворит, заяви играл при "сини" и "зелени"


За първи път в Разград Лудогорец няма да е фаворит, заяви играл при "сини" и "зелени"
Снимка: Официален сайт на Левски

3474 0

Станислав Генчев, който е момента е асистент на Красимир Балъков в Етър, заяви, че очаква с нетърпение дербито между Левски и Лудогорец. Бившият капитан на шампионите е играл и за Левски. Дербито е в събота от 20.00 часа в Разград.

"Отборът на Левски е на първо място в класирането. Очаквам интересен сблъсък, всички знаем какви са целите на Лудогорец. За първи път в Разград Лудогорец няма да е фаворит. Причините затова са комплексни", заяви той пред БНР. 

"Левски играе уверено и лидер в класирането, а Лудогорец не стартира добре в шампионата и затова не смятам, че този път ще има изявен фаворит. В Разград имат нужните футболисти, които през годините са показали, че могат да се справят с различни ситуации. Затова и напускането на Пауло Аутори не вярвам да се отрази на цялостното представяне на тима. Както и да завърши тази среща, няма да бъде решен изхода на първенството.

Ако Левски победи, това ще им даде нужното самочувствие и спокойствие към преследването на целта - титла. При положение, че Лудогорец спечели, то кой ще е шампион, ще се реши в края на първенството".

Треньорът на Левски Славиша Стоянович има доста кадрови проблеми. В този материал може да видите кои играчи са под въпрос за дербито.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички