Вратар на Лудогорец си тръгва през зимата като свободен агент


Вратар на Лудогорец си тръгва през зимата като свободен агент
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1524 0

Вратарят Хорхе Браун мо­же да си тръгне от Лудого­рец още през зимата. Това е на път да се случи по взаимно съгласие. Договорът на стра­жа е до лятото на 2020 г. Той обаче отдавна загуби място­то си под рамката, като в момента е трети избор след Пламен Илиев и Ренан. Аржентинският страж вече е разго­варял с ръководството на "ор­лите" да бъде пуснат още сега като свободен агент.

Както е известно, бив­шият национал Владислав Стоянов вече се завърна под рамката след дълго отсъ­ствие заради контузия. В мо­мента той пази за втория отбор, но ще води зимна под­готовка с първия в Турция. Та­ка реално Лудогорец има че­тирима вратари, което спо­ред треньорския щаб било излишно, пише "Тема спорт".

Интерес към Браун има от клубове от Аржентина. Засе­га обаче никой не е склонен да плаща трансферна цена за вратаря, при положение че от юни догодина той реално става свободен агент. В след­ващите дни ще стане ясно как точно двете страни ще се разделят, но вероятност­та Браун да продължи при разградчани е минимална. Утре срещу Ференцварош той отново ще е извън група­та, което често се случва в последните три месеца. А кой ще ръководи важния двубой за разградчани - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички