Владо Стоянов: На този етап оставам в Лудогорец


Владо Стоянов: На този етап оставам в Лудогорец

901 0

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че за момента остава в разградския тим. Той обаче не отхвърли възможността за евентуален трансфер през това лято. Интерес към него има от италианския Рома.

"На този етап съм тук. Ще видим, има достатъчно време, все пак едва се отваря трансферният прозорец. Ако има нещо, вие първи ще го разберете", сподели Стоянов.

Относно предстоящия мач с Милсами от квалификациите в Шампионска лига, стражът заяви: "Нямам преки впечатления от този съперник. Но говорих с приятели в Молдова и те ми казаха, че са сериозен отбор. Няма да ни е лесно, трябва да вземем чиста преднина от два гола в първия мач, поне по мое мнение."

"Нашите цели винаги са били високи и трябва да се срещнем със силни съперници преди сезона, за да си сверим часовниците. Резултатите не са важни, по-важното е да няма контузени и да се сработим, защото ще има нови хора", добави още Стоянов.

Днес Лудогорец замина за втория си подготвителен лагер в Австрия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички