В Русия не вярват, че ЦСКА Москва ще стигне до победата срещу Лудогорец


В Русия не вярват, че ЦСКА Москва ще стигне до победата срещу Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1642 0

Футболните специалисти в Русия са песимисти преди двубоя на ЦСКА (Москва) с Лудогорец. Водещият сайт „Чампионат“ обърна сериозно внимание на срещата от Лига Европа. Двата тима излизат в евробирка тази вечер от 19:55 часа българско време.

Медията направи паралел между букмейкърските коефициенти, според които „армейците“ са фаворити, и мнението на експертите. „ЦСКА ще остане без победа в Лига Европа“ – е озаглавена статията, насочена към предстоящия сблъсък на местния гранд с шампиона на България в Москва, пише "Труд".

"ЦСКА записа положителни резултати през ноември – се казва в публикацията. – В последните пет официални мача отборът има три победи и две равенства. Освен това „червените“ продължават напред за Купата на Русия, но ситуацията в евротурнирите вече не може да се коригира. Шансовете са само математически. Лудогорец има само две поражения в последните си 15 мача и те бяха от един и същ съперник (Еспаньол). На свой ред ЦСКА няма нито една победа до момента в групите. Има ли смисъл тимът да хвърля толкова усилия сега, когато в шампионата лидерите изглеждат изморени, а „армейците“ точно ги застигнаха и вече са трети".

В историята си ЦСКА има само един мач у дома срещу роден отбор. През 2005 година тимът надви Левски с 2:1. Евентуална победа за Лудогорец сега ще бъде с исторически характер. По-рано през кампанията те вече постигнаха пободен успех, но в Унгария за 3:0 над Ференцварош. Това бе първа българска победа като гост в Унгария, както и най-изразителния роден успех в групите на Лига Европа.

А какво мнение изрази треньорът на ЦСКА Москва преди двубоя с разградчани - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички