В Лудогорец се молят да няма пак "МОООЦИ, МООЦИ!"


В Лудогорец се молят да няма пак "МОООЦИ, МООЦИ!"

2135 0

"Лудогорец" даде официалната си пресконференция преди решителния мач-реванш с чешкия "Виктория" Пилзен в Шампионската лига. След 2:0 за "орлите" в първата среща, българският първенец гледа уверено към групите на турнира. Стражът на "Лудогорец" Владислав Стоянов заяви, че се надява този път тимът му да се класира спокойно за следващата фаза на надпреварата.

ЛУДОГОРЕЦ ПРИЧИНЯВА КОШМАРИ НА ВИКТОРИЯ ПИЛЗЕН

"Надявам се, както в първия двубой, така и в утрешния, моите колеги да успеят да неутрализират отбора на Виктория и да не се налага да се намесвам. Но все пак това е моята работа и се надявам отново да не допусна гол. Има още 90 минути, да, имаме добра преднина, но във футбола сме виждали всякакви чудеса и все още нищо не е решено".

ПИЛЗЕН Е ГРАДЪТ НА ФУТБОЛА + БИРАТА

"Надявам се след края на утрешната среща да сме крайни победители. Очаквам доста тежък двубой, особено през първите минути. Честно казано се надявам този път да няма драма, да отбележим ранен гол и да успокоим двубоя още в началото. Не искам да правя прогнози, а просто се надявам да излезем крайни победители. Не мога да отлича играч на съперника. Силата на Виктория е в колективната игра и обръщаме еднакво сериозно внимание на всеки футболист на Виктория. Запознат съм с възможностите на Виктория, ако се стигне до дузпи. Подготвени сме и за тази ситуация. За мен и съотборниците ми това да играем в групите е огромна възможност да покажем качествата си в най-големия и престижен турнир".

Наставникът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев пък подчерта важността на срещата не само за клуба, но и за българския футбол като цяло.

"Това е един много отговорен мач. Напрежението е достатъчно, но не е голямо. Няма място за спокойствие. Виктория е добър отбор и от него винаги може да се очаква нещо различно във всеки един момент. Във футбола няма логика и ние трябва да бъдем готови за всичко. Ще играем нашата игра, нашия стил. Да, важно е да отбележим гол, но е също толкова важно да не допуснем такъв. Ще използвам оптималния си състав. Влизането в групите е много важно за клуба, за отбора и за българския футбол", заяви Дерменджиев, цитиран от bTV.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички