В Каталуния се подиграват на Роналдо: Съдията бе най-добрият му приятел в София


В Каталуния се подиграват на Роналдо: Съдията бе най-добрият му приятел в София

11542 1

Каталунската преса е на мнение, че съдията Крейг Томпсън е ощетил сериозно Лудогорец по време на загубата от Реал (М) (1:2).

Спортният вестник от Барселона "Ел Мундо Депортиво" дори си позволи да се подиграва с Кристиано Роналдо за действията му на терена на Националния стадион "Васил Левски".

"Без помощта на рефера португалският нападател нямаше да бъде в центъра на вниманието на мача в София. Първо той пропусна да вкара гол от дузпа, а след това така се хвърли на тревата, че все едно скочи в басейн и получи нов 11-метров наказателен удар. Крейг Томпсън позволи на португалеца да остане на терена, въпреки че той изрита съперник без топка. Това е чист червен картон," коментира "Ел Мундо Депортиво", който излезе в днешния си брой със заглавие "Съдията бе най-добрият приятел на Кристиано Роналдо в София".

"Бензема вкара победния гол за гостите, но не успя да отклони вниманието от Роналдо. В България ще го запомнят като измамник, а не като футболист от суперкласа. В края се превиваше от болка, излезе извън терена да получи медицинска помощ и изведнъж отново започна здраво да тича," пише още изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички