В Европа се избиват за бразилец от "А" група


В Европа се избиват за бразилец от "А" група

1308 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев разкри, че към Жуниор Кайсара има небивал интерес и в следващите дни ще стане ясно окончателно къде ще играе бразилския десен бек от следващия сезон.

Клуба водим преговори, за да постигнем максимално добрата цена за него, интереса е огромен, получаваме постоянно оферти и писма за него, в процес на преговори сме къде точно ще играе Кайсара, ще стане ясно до няколко дни. От доста време знаем, че по скоро той ще бъде трансфериран", коментира Петричев.

Очаква се бъдещият клуб на Кайсара да бъде Шалке, тъй като преговорите между двете ръководства текат вече почти месец и, според медиите в Германия, са пред финализиране.

Иначе Владислав Стоянов също беше част от първата пресконференция на Лудогорец по време на предсезонната подготовка. Той все още не знае дали ще остане в тима.

"На този етап съм футболист на Лудогорец. Надявам се да се осъществи мой трансфер, чакам го от доста време, но ще дам на този етап всичко от себе си за клуба. На този етап няма нищо конкретно, не искам да се спекулира", заяви Стоянов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички