Ужас в небето: Сундберг и тимът на Гамбия летяха в самолет без кислород към Купата на Африка


Ужас в небето: Сундберг и тимът на Гамбия летяха в самолет без кислород към Купата на Африка
Снимка: ludogorets.com

2339 0

Много неприятен полет са имали националите на Гамбия, сред които и футболистът на Лудогорец - Ноа Сонко Сундберг. Някои от тях, имената им не се споменават, са загубили съзнание в самолета на път за Купата на Африка, пише "Daily Mail".

Кошмарът за гамбийците

Малко след като са се качили на самолета, повечето от играчите са се почувствали замаяни и са усетили главоболие заради липсата на кислород в него. Част от гамбийците са загубили съзнание.

Ужас в небето за Сонко Сундберг и тима на Гамбия

Няколко минути след излитането самолетът е направил аварийно кацане в Банджул, тъй като се оказва, че запасите от кислород на борда са на привършване. В кабината е било и горещо, но екипажът е уверил пътниците, че след излитане климатикът ще бъде пуснат.

"Можехме да умрем всички..."

"Всички можехме да умрем. Всички заспаха бързо, включително и аз. Сънувах кратки сънища, как е протекъл животът ми. След девет минути пилотът реши да се върне, защото нямаше кислород в кабината. Някои играчи се събудиха чак след кацане. Едва не получихме отравяне с въглероден двуокис. Ако полетът беше продължил, за половин час всички щяхме да сме мъртви", заяви селекционерът на Гамбия Том Сейнтфит пред "Nieuwsblad".

Тимът на Гамбия не за първи път минава през тежък момент - такъв имаха и след земетресението в Мароко. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички