УАУ: Любимец на феновете на Лудогорец втрещи - изпи 1-литрова бутилка алкохол НАВЕДНЪЖ (ВИДЕО)


УАУ: Любимец на феновете на Лудогорец втрещи - изпи 1-литрова бутилка алкохол НАВЕДНЪЖ (ВИДЕО)
Снимка: Иван Йочев

5055 0

Лудогорец стана шампион за рекорден 13-и пореден път в България. "Орлите" нямаха конкуренция през тази година и доста преди края се знаеше, че ще са първи в края на сезона. Това бе официализирано срещу ЦСКА, а след мача с Локомотив Пловдив бе и награждаването.

И през тази година чуждестранни футболисти бяха изключително важни фигури в състава на Георги Дерменджиев, като сред най-открояващите се бяха Якуб Пьотровски и Бернард Текпетей. Те са и сред любимците на привържениците на разградчани.

По всяка вероятност ще останат такива и след напускането им (и към двамата има сериозен интерес, като особено за поляка може да бъде прибрана сума от порядъка на 10 милиона евро). Това се случи и с други чуждестранни играчи, които спечелиха запалянковците със себераздаване и сърцата игра.

Такъв бе и Яцек Горалски - име, което може и да е позабравено от другите футболни фенове. Той остана на "Хювефарма Арена" за две години и половина и даде всичко от себе си. Полякът записа общо 93 мача, а с отличните си изяви дори си спечели титулярно място за страната си на Световното първенство през 2018 година.

Бившият ас на Лудогорец Яцек Горалски изпи цяла бутилка алкохол... наведнъж

Яцек Горалски в Лудогорец

След Лудогорец игра още в Кайрат Алмати, където бе продаден за 1 милион евро, а след това и в германския Бохум. През лятото на 2023-та се завърна в родината си, за да облече фланелката на четвъртодивизионния Вечиста Краков.

Сега с неговия тим успя да се изкачи до третото ниво на футбола в страната (Втора лига), а Горалски бе в центъра на празненствата. Появиха се кадри в социалните мрежи, на които се вижда как той поглъща бутилка с алкохол на екс - вижте ги по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички