Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа преди сблъсъка с ЦСКА: Мотивацията ще е висока


Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа преди сблъсъка с ЦСКА: Мотивацията ще е висока
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2926 0

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа говори преди медиите преди съботния (30 април) мач с ЦСКА на стадион "Хювефарма Арена". Треньорът на "орлите" заяви, че мотивацията в лагера на шампионите ще е висока:

"Знам какво е дерби. В моята държава съм играл много дербита. Този мач е и за феновете на двата отбора. Щастлив съм, че ще мога да водя отбора срещу ЦСКА. Мотивацията ще е висока. Съперникът има слабости и е важно да се възползваме от тях. Това е дерби, което носи различни емоции. Не знам какво мисли ЦСКА и дали ще бъдат концентрирани повече за финала за Купата", започна той, цитиран от "Dsport" и добави:

"Винаги, когато избираме играчи, избираме тези, които са най-добре подготвени. Срещу ЦСКА също ще е така. Всички футболисти са конкурентноспособни и си помагат с това. Настройката е най-добрите и най-подготвените да бъдат на терена".

"Станахме шампиони, защото имаме качествата. Точковата разлика е заради тях. Имаме много млади играчи, които тепърва ще показват качествата си. Това е едно от най-важните неща, за които работим. Когато станеш шампион за първи път всички казват ОК, но когато станеш 11 пъти шампион - това вече е качество", допълни още Анте Шимунджа.

Вижте още

Ново лице: Алън Пардю води свой сънародник в ЦСКА?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички