Треньорът на Ференцварош: Лудогорец е фаворит, но сме мотивирани да победим


Треньорът на Ференцварош: Лудогорец е фаворит, но сме мотивирани да победим
Снимка: Ludogorets.com

1614 0

 

Треньорът на Ференцварош Серхий Ребров е на мнение, че Лудогорец е фаворит в утрешния мач между двата тима, който трябва да определи кой ще премине груповата фаза на Лига Европа и ще продължи към директните елиминации. 
Украинецът смята, че “орлите” са значително по-опитният тим на европейската сцена, но неговият отбор в никакъв случай няма да се откаже от борбата.
“И двата тима ще дадат всичко от себе си, за да се класират напред, така че съм сигурен, че ще видим много вълнуващ мач. Много от играчите ни все още не са свикнали да играят по два мача на седмица."
"Лудогорец има по-голям международен опит и играе пред собствена публика, така че може да бъде смятан за фаворит. Мачът започва от 0:0, ние ще трябва да се съсредоточим върху нашата игра и да дадем най-доборто от себе си, за да постигнем целта си. Нужна ни е победа, но това не внася напрежение у играчите, а напротив - мотивира ги. Възможността съществува и трябва да се борим за нея”, каза Ребров

Треньорът на Ференцварош Серхий Ребров смята, че Лудогорец е фаворит в утрешния сблъсък между двата тима. Украинският наставник заяви, че “орлите” са по-опитният тим в Европа, но неговият отбор в никакъв случай няма да се откаже от битката за място в следващата фаза на турнира.

“И двата тима ще дадат всичко от себе си, за да се класират напред, така че съм сигурен, че ще видим много вълнуващ мач. Много от играчите ни все още не са свикнали да играят по два мача на седмица", запона Ребров.

"Лудогорец има по-голям международен опит и играе пред собствена публика, така че може да бъде смятан за фаворит. Мачът започва от 0:0, ние ще трябва да се съсредоточим върху нашата игра и да дадем най-доборто от себе си, за да постигнем целта си. Нужна ни е победа, но това не внася напрежение у играчите, а напротив - мотивира ги. Възможността съществува и трябва да се борим за нея”, добави още треньорът на Ференцварош.

Междувременно се появиха информации, че вратар на Лудогорец ще напусне отбора през зимата (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички