Това ли е причината Мисиджан да не игра в Турция?


Това ли е причината Мисиджан да не игра в Турция?
Снимка: Guliver/GettyImages

2057 0

И вчера от Лудогорец не разкриха причините, заради които холандецът Върджил Мисиджан не попадна в групата за гостуването на Истанбул ББ. На пресконференцията преди мача треньорът Димитър Димитров бе лаконичен.

“Нещата са спортно-технически, не желая да влизам в обяснителен режим”. Вместо него за Турция замина 19-годишният Светослав Ковачев.

Една от версиите е, че нападателят не се е влагал в тренировките, отношението му към заниманията на отбора е било непрофесионално и той не се е напъвал, пише "Тема спорт". Така той изразявал недоволството си от факта, че клубът не го продаде през лятото, въпреки че за него са пристигнали оферти.

Друга версия обаче твърди, че причината Мисиджан да бъде изваден от групата е, че той не е подновил договора си с “орлите”. Смята се, че в това има повече истина.

Контрактът на холандеца е до лятото на 2018 година и все още не е постигнато споразумение за удължаването му. Ако договорът на бъде преподписан, от 1 януари Върджил ще бъде свободен да води преговори с други отбори, в които да премине през месец юли следващата година като свободен агент. В момента нападателят се готви с дублиращият тим на разградчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лудогорец

"Тайни от бг елита": Ас на Лудогорец с 3-степенно "меню" за самоусъвършенстване

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички