Текпетей посочи с кое Лудогорец си заслужи победата и обяви: Не е лесно да си капитан


Текпетей посочи с кое Лудогорец си заслужи победата и обяви: Не е лесно да си капитан
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

1440 0

Капитанът на Лудогорец Бърнард Текпетей сподели мнението си след ударното начало с 4:0 над Спартак Търнава в Лигата на конференциите. Именно той бе избран да носи капитанската лента в отсъствието на Антон Недялков и след раздялата с Кирил Десподов.

Тежка е капитанската лента

"Най-важна е победата. От началото се опитахме да контролираме събитията на терена. Мисля, че успяхме да диктуваме случващото се на терена. Много е трудно да си капитан, но имам подкрепата на играчите и на целия клуб. Искам да вдъхвам увереност на всички. Не е лесно да си капитан, важно е да сме единни и да постигаме целите си", заяви той след двубоя.

"Знаехме, че са добър отбор, но използвахме празните пространства зад гърба на защитата. Треньорът не беше доволен, че не вкарахме през първото полувреме. Първите 15 минути от втората част натиснахме и бяхме сигурни, че ако се разпишем срещата ще се отвори за нас и това се случи“, каза Текпетей. Ивайло Петев пък сподели след мача, че ако не е бил вратарят на Спартак Търнава, то Лудогорец е можело да вкара и двойно повече голове.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички