Талант от школата на Лудогорец заминава на проби в Сампдория


Талант от школата на Лудогорец заминава на проби в Сампдория
Снимка: ludogorets.com

1393 0

Един от талантите в школата на Лудогорец ще замине на проби в Сампдория. Става въпрос за родения през 1998 година Марио Бакалов.

Младокът, който действа по целия десен фланг, ще замине за Генуа следващата седмица. Очаква се той да остане там около десетина дни, след което италианците да преценят дали да му предложат да продължи в академията на клуба за постоянно, съобщава "24 часа".
 
Ненавършилият още 18 години Бакалов вече е получил оферта от Лудогорец да подпише първи професионален договор. За момента обаче все още не е дал отговор дали ще го направи, ако не успее да си уреди договор със Сампдория. Със сигурност, ако не бяха тестовете в италианския клуб, талантът щеше да замине с първия отбор на разградчани за първия лагер в Турция.

Бакалов е родом  от София, като първо е бил част от академията на Локомотив (София), а след това е тренирал и в ЦСКА, преди през лятото на 2015-а да премине в Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички