Сърбите се разкайват за снимките на крави и гаврите с Лудогорец


Сърбите се разкайват за снимките на крави и гаврите с Лудогорец
Снимка: БГНЕС

3138 0

Ден след отпадането от Лудогорец на Цървена звезда медиите в Сърбия изразяват съжаление за отношението към българския шампион, който гледа напред към плейфоте на Лигата на богатите.

СЪРБИТЕ ПЯХА, А ЛУДОГОРЕЦ ИГРА

Вероятно родните запалянковци помнят материала за Лудогорец, Разград и Кирил Домусчиев на "Телеграф", чиято основна снимка бе крави край пътя за североизточния град.

СЪРБИТЕ СЕ ПРИСМИВАТ: КРАВИ ГИ ПОСРЕЩАТ В РАЗГРАД

След края на двубоя на "Мала Маракана" Кирил Домусчиев отчете, че съперникът се е отнасял подигравателно и неуважително, както и че са му се смяли, когато е прогнозирал, че Лудогорец ще вкара повече голове в Белград от Звезда.

ДОМУСЧИЕВ: НЕКА СЕГА МИ СЕ СМЕЯТ

"Българите се обидиха от материала на "Телеграф" и снимките на кравите край пътя за Разград, въпреки че намерението на нашата колегия не беше да омаловажи града и жителите му, нито България", разкайват се журналистите на "Телеграф".

Те твърдят, а и с известно право, че повечето медии в България не са обърнали внимание на акцента на материала и не са го прочели докрай, фокусирайки се единствено върху въпросните крави, с което са изопачили историята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички