Свързват Лудогорец с нападател на Лацио


Свързват Лудогорец с нападател на Лацио
Снимка: ludogorets.com

1338 0

Българският шампион Лудогорец, който днес осъществи сериозен трансфер, е напът да се подсили с още един офанзивен футболист, пише tuttomercatoweb.

Според информацията на специализираното върху италиански трансфери издание, "орлите" са в битка за подписа на талантливия колумбиец Бриан Переа, който в момента защитава цветовете на Лацио.

Въпреки че е част от подготовката на римляните, Ел Коко няма шанс за титулярно място, като Лудогорец може да го вземе под наем или директно да го закупи.

Сайтът твърди, че към него "реален интерес" от страна на разградчани, които днес представиха Джонатан Кафу. Изданието посочва, че другите кандидати за подписа на Переа са испанският Реал Бетис и играещият в Серия Б тим на Болоня.

Самият футболист иска да остане в Италия, а фактът, че Лудогорец вече не е в Шампионска лига и дори няма да играе в Лига Европа, едва ли ще помогне в опита да бъде привлечен Переа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички