Стойчо Стоев: Лудогорец има големи шансове да излезе от група


Стойчо Стоев: Лудогорец има големи шансове да излезе от група
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2038 0

Бившият наставник на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че въпреки загубата от Еспаньол у дома с 0:1 шансовете на тима за излизане от групата в Лига Европа остават големи. Относно раздялата си с разградчани не пожела да даде детайли, но сподели, че вече я е преодолял.

"Твърде рано е да се говори за излизане от групата. Все пак са минали три мача. Но засега това, което се вижда е, че има големи шансове. Важен и решителен ще е последният мач с Ференцварош", коментира Стоев пред "Тема спорт".

"От финансова гледна точка всичко с Лудогорец приключи нормално и както трябва, нямам никакви претенции. Другото не искам да го коментирам, вече съм го преодолял. Приемам го като някакъв епизод от живота си", лаконичен бе специалистът.

На въпрос за бъдещето си и има ли опции пред него за кариерата му той заяви: "Почивам си. Варианти винаги има, но не искам да коментирам. Надявам се поне до Нова година да си отпочина. После ще видим. Понякога човек има нужда да презареди батериите. В момента се чувствам добре".

А какво мнение изрази настоящият треньор - Станислав Генчев, след загубата от Еспаньол - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички