Стоянов: Може би в Лудогорец е време за освежаване


Стоянов: Може би в Лудогорец е време за освежаване

1187 0

Владислав Стоянов сподели, че е доволен от демонстрираната от Лудогорец игра по време на победата на тима над Краснодар в първата контрола на отбора в Австрия.

"Справихме се добре и то срещу сериозен отбор като Краснодар", беше краткият коментар за мача на вратаря, който сподели, че все още има играчи, които дават всичко за отбора, а в същото време похвали и новите.

"Аз например, винаги ще играя на 100 процента и ще се раздавам изцяло за Лудогорец, докато съм в този отбор. Марселиньо е невероятен футболист и въпреки непривичната си позиция днес, се справи отлично. Но той показа и в Европа, че може да играе без проблеми на всяка позиция в средата на терена.

Лукас Саша и Ангуло също показаха качествата си на непривични места, но оценката е работа на треньора, а не моя, каза още Стоянов пред телевизия Диема Спорт.

Вратарят също така сподели, че подмяната на състава може да се отрази както негативно, така и положително на 4-кратния шампион. 

"Това може да бъде както за добро, така и лошо. Но доста футболисти вече се преситиха и е време за освежаване. Надявам се, че новите ще вдигнат още повече класата на отбора. Лудогорец трябва да бъде поне толкова добър, а защо не и повече.

През новия сезон ще ни бъде още по-трудно, дано да успеем да влезем в Шампионската лига. Но дори и да не стане, поне в Лига Европа, което е минимума като цел за нас", допълни Стоянов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички