"Срам ме е от хората! Не знам как ще се прибера в Разград" - Ангел Петричев с обръщение към феновете


"Срам ме е от хората! Не знам как ще се прибера в Разград" - Ангел Петричев с обръщение към феновете
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3117 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев потвърди, че е подал също оставка след срамното 7:1 в Дания от Нордселанд. Той уточни, че тепърва ще бъдат обсъдени причините за тях със собствениците на клуба и те ще вземат крайното решение.

Извинение към феновете на Лудогорец

И все пак се извини на феновете на Лудогорец, като направи специално обръщение към тях. "Мен ме е срам от хората. Не знам как ще се прибера в Разград и ще погледна хората в очите. Затова искам и едно обръщение към тях: "Знам, че заради този резултат ще отнесете доста подигравки, но лошото ще отмине и ще дойде доброто". Искам хората да вярват. Причините не са от вчера или от онзи ден, но не успяхме да се справим качествено с процеса на подмяна", сподели той.

"Срам ме е, не съм се чувствал в живота си по този начин. Не мога да се крия зад гърба на Ивайло Петев или, на който и да е. Даже мисля, че той е най-малко виновен. Даже не съм сигурен дали не е за доброто на Лудогорец, в конкретния случай може да катализира някои процеси", допълни Петричев, като обясни и причините за оставката на целия екип.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички