Спас Делев с неясно бъдеще, от Лудогорец се чудят за нов договор


Спас Делев с неясно бъдеще, от Лудогорец се чудят за нов договор
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1705 0

От Лудогорец не смятат да бързат с предлагането на нов договор на Спас Делев, чийто договор изтича през лятото на идната 2024 година. От януари той ще е свободен да преговаря с всеки един клуб и в края на кампанията да подпише официално и договор.

Родният национал вкара някои важни голове за разградчани, но въпреки това не е с твърд статут на титуляр. Най-скорошният гол от тях ще остане в историята. Той донесе победата с 1:0 над ЦСКА в София на 10 декември и ще остане в историята като последния, вкаран гол на стадион "Българска армия" в този му вид.

Конкуренцията в атака при Лудогорец е голяма

Бъдещето на Спас Делев остава несигурно

Още: Даде ли заявка за "Футболист на годината"? Десподов е българинът с най-много голове за 2023-та

През есенния дял на кампанията Делев изигра 16 мача в Първа лига, но само в 5 от тях бе титуляр. Бързакът реализира 3 попадения. В евротурнирите бе на терена в 13 срещи, но така и не успя да се разпише. Лудогорец разполага с много крила – Бърнард Текпетей, Кайо Видал, Рик Джонатан, Мунир Шуиар и Раи Насименто. Така че битката за попадане в стартовите 11 е много голяма, пише "Тема спорт".

Лудогорец и Сантос могат да осъществят любопитна размяна на футболисти, пише бразилското издание Bolavip, като двете страни водят доста разговори. В Разград под наем от клуба на легендата Пеле играе нападателят Руан Крус. В същото време халфът Нонато е преотстъпен от шампионите в бразилския клуб. Договорите и на двамата са до края на сезона. Информацията гласи, че двата клуба обсъждат да разменят правата на футболистите, без да доплащат за нея.

"Имайте предвид, че идва от България": Легенда с интересен коментар за рекордьор на Лудогорец

Любопитно! Лудогорец се забърква в сложна трансферна схема, включваща размяна на играчи

Само в SportLive! Георги Илиев – Майкъла: Лепват 50 000 евро глоби и пороците на футболистите в ЦСКА ще приключат! Отидохме със свалени гащи срещу Лудогорец

Двама ключови футболисти в Лудогорец може да отпаднат от плановете за Сервет и Суперкупата

Лудогорец пожела по-сериозни санкции за ЦСКА: Това е като погалване на главите на хулиганите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички