След Кешеру, Тулуза хареса още две звезди на Лудогорец


След Кешеру, Тулуза хареса още две звезди на Лудогорец

1101 0

Спортният директор на елитния френски Тулуза - Али Рашади, е харесал двама играчи на Лудогорец, след като изгледа първия мач между „орлите" и Младост в Разград.

Причината за посещението на Рашади бе да търси футболисти на два поста - нападател и вратар.

Основната цел на тима е Клаудиу Кешеру, направил солидна 10-годишна кариера във Франция. Рашади обаче е искал да види на живо и други от футболистите на шампионите. Във въпросната среща румънският голмайстор остана на пейката и се появи в последните минути.

От Младост: Не играем срещу български, а срещу бразилски тим

Според "Меридиан мач", най-голямо впечатление на шефа на Тулуза са направили двамата бразилски атакуващи играчи - Кафу и Вандерсон. Първият игра като фалшива деветка, а вторият отново бе на познатото високо ниво. Французите искат и вратар, но не са видели нищо от Владо Стоянов, защото черногорците изобщо не го застрашиха.

Али Рашади е изявил желание да гледа и следващия домакински мач на Лудогорец. Палачът на ЦСКА от 2007 г. продава голямата си звезда Уисам Бен Йедер и заради това усилено търси нов централен нападател, като Кешеру продължава да е основната цел на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички