"Ще бъде тежко": Треньорът на Аякс Морис Стейн похвали сериозно Лудогорец


"Ще бъде тежко": Треньорът на Аякс Морис Стейн похвали сериозно Лудогорец
Снимка: GettyImages

821 0

Треньорът на Аякс - Морис Стейн, изрази опасения, че на неговия отбор предстои изключително труден мач в Разград. Наставникът оцени високо Лудогорец и сподели очакванията си за предстоящата среща.

Какво предстои?

Разградчани приемат у дома нидерландския гранд в първа битка от плейофния кръг на Лига Европа. Срещата ще се състои в четвъртък (24.08) от 21:00 часа на стадион "Хювефарма Арена".

Ден преди двубоя и няколко часа, след като кацна на Летище Варна, Стейн застана пред медиите, за да разкрие своите впечатления от разградчани.

"Лудогорец е голям клуб, задачата на Аякс е трудна"!

"Мисля, че ще е труден мач. Това е добър отбор, който се представи на много високо ниво срещу Астана. Като цяло, това е голям клуб. 12 пъти е шампион в последните 12 години и много пъти е играл в Шампионска лига. Ще е тежко", заяви специалистът и продължи. Той отговори дали се притеснява от сериозните липси в редиците си преди срещата.

За кадровите проблеми

"Не съм разочарован. Разполагаме с много добри играчи. Вече имах мачове за първенството със същите футболисти, както и по време на предсезонната подготовка, така че да, за мен не е проблем, щастлив съм с тях. Ще видим след утрешния мач", добави наставникът, който бе запитан и относно налагането на млади таланти в състава си.

"Юношеската академия винаги е била много важна. Понякога 6 или повече играчи от школата участват в заниманията ни. Винаги, когато е възможно, искаме да взимаме играчи от там", завърши Морис Стейн.

Какви очаквания сподели една от големите звезди на "орлите" Бърнард Текпетей?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички