Шеф в Лудогорец проговори за БФС: Не знам дали хората се замислят колко опасности идват


Шеф в Лудогорец проговори за БФС: Не знам дали хората се замислят колко опасности идват
Снимка: БГНЕС/ колаж Actualno.com

3901 0

Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков говори за изминалата година за тима и клуба, която определи като сложна и трудна - в предаването "Спорт по ТВ 1". За първи път той заговори и относно битката за БФС, както и идният Конгрес през март.

Той сподели, че изминалата година е била тежка за Лудогорец, но шефовете на клуба са реагирали адекватно и навреме, за да предприемат мерки, с които да се стабилизира отборът.  Три треньорски смени за една година (б.р. – Шимунджа, Петев, Дерменджиев) са много. Винаги съм бил противник на това нещо. На мен тогава ми е най-трудно, защото всеки треньор идва със своите изисквания", заяви Караманджуков пред "Спорт по ТВ 1", като допълни, че играчите използват Лудогорец като стъпало за бъдещите си трансфери.

Караманджуков не е голям оптимист за бъдещия Конгрес на БФС

От Лудогорец поискаха едно нещо от БФС

Още: Официално: Лудогорец продаде Доминик Янков на отбор от американската Мейджър Лийг Сокър

Той засегна темата за БФС и Конгреса, който би трябвало да се проведе през март месец и да бъде избран нов президент. "Темата за конгреса не сме я коментирали с ръководството и собствениците. Мога да кажа лично мнение. Когато започнах като директор в Родопа Смолян, президент беше покойният Димитър Ларгов. И след това съм бил на десетки конгреси. Имам едно притеснение с тези жалби след последния конгрес. Ако сега (б.р. – на 15 март) бъде избрано ръководство и след 3, 4 или 5 месеца съдът присъди, че възстановява еди-кой си или признава жалбата на другия. Не зная дали хората се замислят колко опасности идват. Доста читави юристи трябват.

Дано наистина се избере човекът, който ще помага на българския футбол и ще дава за развитието. Не е въпрос само – стани да седна. Учил съм се много от всички хора, които са работили във футболния съюз. Навремето какви битки имаше между Стефан Софиянски и Иван Славков, и г-н Михов, и други. Когато всеки загубеше, отиваше и стискаше като джентълмен ръката. А сега губим конгреса, излизаме навън и подаваме жалба, въпреки че признаваме вътре пред залата. За Лудогорец няма значение кой ще е президент на футболния съюз. Искаме да има правила. Защото колкото мачове сме изиграли през тези години в Европа, всички останали участници в България, взети заедно, ги нямат. Дано да се намери човекът, екипът, който да върне българския футбол, където му е мястото", категоричен бе Георги Караманджуков, който по-рано заяви, че очаква трибой за титлата.

Вижте колко милиона евро ще плати Монреал на Лудогорец за правата на Доминик Янков

От Лудогорец са готови за трибой за титлата, съжалиха за изоставането на Левски

Георги Дерменджиев потвърди, че ще има входящ трансфер, похвали Лудогорец за самочувствието

И по-сложно второ полувреме не попречи на Лудогорец да мине през полския шампион (ВИДЕО)

Якуб Пьотровски: Изуми Европа с гол, а направи необясним пропуск за Лудогорец в контрола (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички