Сериозни проблеми в защита мъчат Стойчо Стоев преди мача с Партизан


Сериозни проблеми в защита мъчат Стойчо Стоев преди мача с Партизан

1135 0

Един ден преди мача с Партизан положението около състава на Лудогорец не е цветущо. Поне така са нещата, що се отнася до кадровия потенциал, с който разполага Стойчо Стоев.Треньорът на Лудогорец още не е наясно в каква формация ще изглежда защитата му и това го притеснява.

Отбраната имаше експериментален вид срещу Черно море през уикенда и това може да се повтори и с Партизан. Александър Барт и Георги Терзиев са твърдо аут от мача, но състоянието на Козмин Моци се подобрява. Все още не е сигурно 100% дали румънецът ще играе, като това ще стане ясно след официалната тренировка днес.По-голям е проблемът с крайните защитници.

На левия фланг Йордан Минев и Браян Ангуло лекуват травми, като не се знае дали ще са готови. Националът Йордан Минев обаче има голямо желание да бъде на терена."Все още не знам дали ще играя, защото усещам силни болки. Като тичам, има напрежение, а какво остава, като ритна топката.

Все пак ще видим след последните тренировки и ще преценим", коментира пред "7 дни спорт" опитният защитник.Днес от 20:00 часа шампионите ще направят и генералната си репетиция преди Партизан. На тренировъчната си база "Гнездо на орли" Лудогорец ще направи едно занимание. След него ще стане ясна и групата за мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички