Сент Етиен прави последен опит за звезда на Лудогорец


Сент Етиен прави последен опит за звезда на Лудогорец
Снимка: Иван Йочев

2106 0

Сент Етиен ще направи последен опит да привлече Вандерсон в понеделник, френският клуб декларира интереса си към нисичкия офанзивен халф преди две седмици. Той може да играе както зад нападателя, така и на левия фланг на атаката.

"Сент Етиен иска да привлече класен нападател, но също така да се подсили и с крило. Затова Вандерсон все още е на радара на клуба. Той направи много силни мачове в груповата фаза на Шампионската лига. Затова се предвижда в понеделник да бъдат водени нови преговори за неговото привличане", твърдят във Франция, пише "Тема спорт".

Вандерсон е основен футболист във формацията на Георги Дерменджиев. През есента 29-годишният футболист изигра 15 мача в Първа лига, в които отбеляза 7 гола. Вандерсон бе на терена и 12 пъти в срещите на Лудогорец в Шампионската лига, в които реализира 5 попадения.

Бившият играч на разградчани - бразилският бек Жуниор Кайсара пък похвали тима в Турция. Той премина в местния Истанбул Б от Шалке. "Този клуб ми даде много, а след това ме продаде в Германия и все още държа рекорда за най-скъп трансфер. Благодарен съм им", каза Кайсара.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички