Себастиан Ернандес окрили "Левски": Перу? Искам в България


Себастиан Ернандес окрили "Левски": Перу? Искам в България

1561 0

Колумбийският халф на Лудогорец Себастиан Ернандес, който е нежелан в Разград, призна, че харесва идеята да работи със сънародника си Луис Фернандо Суарес в Перу, но предпочита да остане в Европа. Затова той проучва възможностите да остане в България, където, според слуховете, "Левски" се интересува от него.

"Приоритетът ми е да остана със семейството си в Европа. Но изненадващо прекратих договора си с Лудогорец по взаимно съгласие и продължавам да разглеждам възможностите в България. Но ако има добра оферта да се върна в Юбна Америка, може да я приема", коментира Ернандес пред "El Comercio".

Футболистът, който изкара последния сезон под наем в Черно море, разкри, че наистина много уважава треньора на перуанския Университарио де Депортес - Луис Фернандо Суарес.

"Това е един голям отбор, исторически клуб, който има хубав стадион. Води го Луис Фернандо Суарес и това е гаранция, че проектът е сериозен. Той е треньор с две световни първенства и дълга кариера. В Колумбия го уважаваме много", коментира Ернандес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички