Румънска легенда дойде за трима от Лудогорец


Румънска легенда дойде за трима от Лудогорец

1145 0

Румънската легенда Виорел Молдован бе на трибуните на стадиона в Стара Загора за двубоя между Берое и Лудогорец (0:2). В момента бившият нападател е помощник на селекционера на северните ни съседи Ангел Йорданеску и точно поради тази причина бе дошъл да следи изявите на Клаудиу Кешеру, Козмин Моци и Андрей Препелица.

Тримата негови съотборници играха по 90 минути, а Молдован е разкрил, че е бил най-доволен от Препелица. Бившият капитан на Стяуа не започна добре този сезон, тъй като бе закъснял с подготовката, но след зимния лагер в Турция показва много по-добри изяви, съобщава "Меридиан мач". Той бе титуляр в срещите със Славия (3:1) и Берое (2:0) и си партнираше с Лукас Саша, тъй като капитанът Светослав Дяков бе наказан.

Любопитно е, че Препелица не попадна в националния отбор на Румъния за предстоящите контроли с Литва и Испания. В списъка обаче са Кешеру и Моци. Не е изключено Виорел Молдован да поиска от Йорданеску да направи рокада в своя състав и Препелица в крайна сметка да бъде включен в състава. Иначе е почти сигурно, че халфът на Лудогорец, заедно с Кешеру и Моци, ще участва на Евро 2016 във Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички