Румънец върти номера на Лудогорец


Румънец върти номера на Лудогорец
Снимка: Gulliver/Getty Images

1468 0

Чаканият в Лудогорец Клаудиу Кешеру предпочитал да играе отново в Стяуа отколкото да подпише с българския шампион. Това разкрива румънското издание Sport.ro.

Информацията е изненадваща, след като само преди три дни самият футболист обяви, че Лудогорец е добра опция за завръщането му в Европа.

Медията твърди, че искреното желание на футболиста било да заиграе отново в Стяуа. Точно от там той премина в настоящия си клуб Ал Гарафа, а сега грандът от Букурещ иска да си го върне. Двата клуба обаче не могат да се разберат за цената му.

Самият Кешеру е поискал отсрочка за крайното си решение, изчаквайки какво ще се случи с бившия му отбор. От там са го уверили, че ако преодолеят Партизан в Шампионската лига, ще направят всичко възможно да го привлекат отново.

Не на последно място обаче е и становището на арабския клуб на играча. Ал Гарафа има споразумение за трансфер на играча в Лудогорец, твърдят още в Румъния. Всичко трябва да се реши най-късно до средата на следващата седмица.

Много е вероятно Кешеру да разиграва театър с цел да измъкне повече пари от боса на шампионите ни Кирил Домусчиев.

В Разград вече има двама румънски национали. Това са защитникът Козмин Моци и халфът Андрей Препелица. Шампионите усилено търсят още един нападател, който да е конкуренция на Жуниор Кишада и Цветелин Чунчуков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички