Роналдо подари фланелката си на български национал


Роналдо подари фланелката си на български национал
Снимка: Ивай Йочев

2972 0

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев получи лично от звездата на Реал (М) Кристиано Роналдо фланелката му след двубоя между двата отбора, завършил 4:0 за испанския гранд.

Секунди преди края на срещата португалецът повали българския национал на земята със силен удар от фаул. Бранителят остана да лежи на тревата, докато не пристигна лекарският екип на Лудогорец. В този момент Роналдо отиде при Терзиев да види дали е добре, след което го съпроводи към съблекалните. На влизане в тунела португалецът си размени фланелката с българина.

"Добре съм, първите 2-3 секунди имаше малко тишина. Кристиано Роналдо дойде и като джентълмен ми се извини. Каза ми, че не трябваше да скачам, обясни Терзиев.

"Играхме срещу футболисти от световна класа. Наистина е тежко да им се противопоставим, особено с ранния червен картон на Марселиньо. Иначе е удоволствие да играеш пред толкова много хора. Това остава спомен за цял живот - че съм играл на "Бернабеу". Много хора се стремят към това, но малко го постигат", каза още Георги Терзиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички