Рибейро похвали Чунчуков, чака още един нападател


Рибейро похвали Чунчуков, чака още един нападател
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1475 0

Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро похвали голмайсторът в контролата с Университатя Крайова Цветелин Чунчуков и внесе яснота около селекцията.

"Чунчуков още свиква с отбора, но се представя добре и се опитва да се сработи с тях. Аз обаче съм доволен не само от него, а от всички играчи. Вървим в правилна посока", обяви португалецът.

"Доволен съм, времето беше много топло. Играчите се измориха от високите температури. Но момчетата се представиха добре и се надявам да продължим по пътя на победите и в официалните мачове, които скоро започват", каза Рибейро пред Diema Sport.

"Всички играят с голямо удоволствие и дават максимума от себе си. Новите ще ни дадат по-голямо качество. Чакаме още и един качествен нападател, който ще уравновеси отбора и ще сме готови", добави треньорът.

Той сподели очакванията си за старта на шампионата, както и говори за състоянието на контузения Витиня, който напусна принудително контролата с румънците още преди почивката.

"Жребият е такъв, но няма какво да направим. Така се случи да играем срещу добри отбори навън в началните кръгове, но ние ще преследваме победата и продължаваме напред. Все още не знам какво е състоянието на Витиня. Ще говоря с доктора и се надявам всичко да е наред. Но теренът беше много твърд и не много добър", завърши треньорът на шампионите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички