Разкритие: Ето ги премиите на Лудогорец, обещани от Домусиев в Шампионска лига


Разкритие: Ето ги премиите на Лудогорец, обещани от Домусиев в Шампионска лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец - http://ludogorets.com/bg/

16968 0

В Лудогорец вече са наясно какви ще са премиите за груповата фаза на Шампионската лига. Собственикът на разградчани Кирил Домусчиев е обявил пред играчите, че както и преди 2 години, те ще вземат по 10 хил. евро(или почти 20 000 лева), ако запишат победа срещу Базел, ПСЖ и Арсенал.

Както е известно, Лудогорец започва битката с три от най-добрите тимове в Европа идния вторник на стадион "Санкт Якоб Парк" в Базел. Равенството в групата ще бъде премирано двойно по-малко - 5 хил. евро. Подобна беше системата на бонусите и при първото участие на разградчани в Шампионска лига. Тогава Лудогорец спечели 4 точки - победи Базел в София с 1:0 и направи 2:2 с Ливърпул на "Васил Левски".

Иначе Лудогорец тръгва в началото на следващата седмица за Базел, а начело на делегацията в Швейцария ще бъде Кирил Домусчиев. Традиционно обаче босът на шампионите няма да пътува с отбора и официалните лица, а ще ползва частния си самолет. Очаква се с Домусчиев да дойдат членове на семейството му и някои близки приятели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички