Разбит е и псува! Реакцията на треньора на Милсами за Лудогорец (ВИДЕО)


Разбит е и псува! Реакцията на треньора на Милсами за Лудогорец (ВИДЕО)

5170 0

Лудогорец е кошмар за съперниците си в Европа. Доказателство за това бе реакцията на треньора на молдовския Милсами - Юри Осипенко, чийто тим ще играе с разградчани във втори предварителен кръг на Шампионска лига.

Молдовската медия moldfootball.com следеше младия треньор как ще реагира, когато научи съперника си в Европа. Щом чу името на българския шампион, Осипенко се хвана за главата и изпсува.

По-късно пред "SPORTS.md" той коментира съперника на своя тим с огромен респект.

"Това не е най-добрият жребий за нас. От който се страхувахме най-много, на него попаднахме. Лудогорец е много силен отбор, в който работят професионалисти от високо ниво. Знаем, че българското първенство е турнир от голяма класа, да станеш шампион там не е лесно. Въпреки че съперникът ще бъде с глава над нас, ние го уважаваме и ще се подготвим сериозно за него", заяви Осипенко.

"Ще търсим начин да ги победим. С треньорския щаб задължително ще гледаме последните им мачове, ще се опитаме да анализираме как действат в защита, да видим къде най-често грешат, за да се възползваме от това", допълни той.

"От друга страна се радвам, че феновете ни ще могат да видят достоен съперник и много интересен футбол. Мога да кажа едно: Милсами ще даде всичко, за да продължи напред", каза още Осипенко.

"Страхувахме се да не попаднем на Лудогорец повече от всички, защото в последните години този отбор придоби богат опит в евротурнирите. Всички видяхме какви съперници победи този клуб в Европа в последните години. Мисля, че Лудогорец беше най-опасният от потенциалните ни съперници, защото играе почти с един и същ състав вече няколко години. Те са добре обиграни, разбират се помежду си на терена с половин дума", категоричен е треньорът на Милсами.

"В Лудогорец има много бразилци, много български национали. В същото време, ако не греша, средната възраст на играчите е 27-28 години, което говори, че в състава са събрани много опитни футболисти. Освен това имат дълга резервна скамейка", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички